Yacht Charters in Kroatië

Motorjachtcharters in Kroatië zijn een perfecte keuze voor luxe en dynamische vakanties, ideaal voor gezinnen en mensen die van eilandhoppen houden en geen grote fan zijn van zeiljachtenverhuur of catamarancharters. Met hogesnelheidsmotoren heeft u alle vrijheid om snel van het ene eiland naar het andere te gaan en te genieten van alle baaien die Kroatië te bieden heeft.

EXLUSIEVE CHARTERS

Verhuur van luxe jachts in Kroatië

Via Knokke Yachts kunt u een mooi voordeel doen op een luxueuze boot vakantie in Kroatië. Ontdek alles wat een perfecte boot vakantie u kan bieden.


U kunt gemakkelijk wakker worden in de ene lagune, verkennen en zwemmen in een andere en uw dag afsluiten met lekker eten in één van de historische steden. Onze perfect onderhouden luxe jachten en motorboten zijn voorzien van ruime hutten, veel dek ruimte, uitstekend navigatieapparatuur en andere gemakken die uw jachtcharter in Kroatië comfortabel en zorgeloos zullen maken. Kies uit een van onze Fairline, Marex of Beneteau motorbootcharters (met schipper of bareboat) en begin vandaag nog met het plannen van uw boot of zeilvakantie!

Banj
Krapanj
murter-ivo-pervan
National park Kornati islands
pakleni-ivo-pervan
primosten-bura
Sibenik area
Sibenik panorama
skradin
slano-jezero-ivo-pervan
St John
St Nicolas
tribunj-ivo-pervan
Visovac
vrgada-ivo-pervan
zut
kaprije-ivo-pervan
prvic-luka-ivo-pervan
St James chatedral
St Michael
zirje
zlarin-ivo-pervan
krka